Eroina


Asa arata Eroina cand am cunoscut-o.
Cred ca a meritat acest nume si asta pentru ca era o adevarata "luptatoare", supravietuind in mediul natural destul de multa vreme...Am vazut 2 generatii de pui, pentru care Eroina s-a luptat ca o leoaica, pentru a-i apara, hrani si educa.


Puii s-au nascut intr-un incinerator de resturi menajere, nefolosit de zeci de ani.
Prima generatie de pui
Puii au crescut, desigur, si Eroina i-a scos afara, invatandu-i sa vaneze, educandu-i, certandu-i cand greseau, supraveghindu-i cand se jucau prin apropierea ei, pazindu-i de alte pisici, lasandu-i pe ei sa manance, ea doar uitandu-se...
A fost o scena teribila la care am asistat de departe: puii aveau aproape 3 luni si Eroina i-a chemat pe un acoperis de garaj din apropiere. Dupa ce puii s-au catarat pe un copac pentru a putea ajunge mai usor pe acoperis, ea ramanand jos pentru a fi sigura ca s-au urcat toti, s-a apropiat de ea un motan...Pur si simplu s-a repezit in el cu totul si l-a dararmat! L-a pus la pamant scotand niste sunete de lupta din artele martiale...!O masina a trecut in viteza pe aleea din spatele blocului...De 2 zile lipsea un pui; initial am crezut ca fusese luat de vreun copil din zona, fie pentru a-l duce in casa sa-l creasca, fie pentru a se "distra" cu el, in maniera mai noua prin care copiii inteleg acest termen! Prima varianta nu prea era credibila, pentru ca din ce in ce mai putina lume este dispusa sa-si asume o "grija" in plus..., ramanea varianta cealalta...Am aflat de la cineva, abia tarziu, seara (dupa 2 zile, cum spuneam) ca acea masina l-a lovit... Asa s-a intamplat ca au ramas 3 pui: un baiat sasiu, si 2 fete. Una din fete semana teribil de mult cu mama ei, Eroina!

 Va urma...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu